A password will be e-mailed to you.

מעקב בארכה

מאת: תמיר ילינק | 24 בדצמבר 2019

#בארכה_מעודנת_אריסה
#מברוכ_על_הבראכה
@baracke.il

משפיענים : 63 מתוך 64

 

עדי פלג

יפה גביש

View this post on Instagram

ניסיתם כבר להוסיף לי על טחינה גולמית מעודנת מתובלת באריסה? תתפלאו, יש מוצר חדש כזה של בארכה. מה עושים? מכינים את החציל בשלמותו על הגריל, חוצים לשנים ומזליפים את הטחינה למעלה. כל כך קל ונוח, המרקם של הטחינה קטיפתי ומעודן, כך שאין צורך להוסיף דבר, פשוט לוחצים על הבקבוק הלחיץ ומזלפים. אפשר גם על סלטים, מאפים וכל מנה שתרצו לשדרג. מעדן! בתיאבון. @baracke.il #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה #מברוכעלהבארכה #טחינה #מתכונים #מתכוניםקלים #אוכלבריא #בישולביתי #בישולישראלי #thina #recipes #foodstagram #Fireplace_ii #הדדיות_820

A post shared by Yaffa Gavish (@iaffi55) on

טל גורדון

בת שבע מולר

אלכס סמולקין

 

אביתר בויזן

מאיה קרמר

מאי קלדרון

אילנה טל

שרה אוחנה

View this post on Instagram

?BREAKFAST?|| כולם אומרים שטחינה זה אגדה! מה לעשות, אני לא חובבת טחינה מושבעת.. אבל כשבארכה הוציאו טחינה גולמית מעודנת, השתכנעתי ללחץ והחלטתי לטעום אותה, ת׳אמת הופתעתי.. היא הייתה לי טעימה, המרקם שלה היה מושלם והיא לא הייתה לי כבדה מדיי.. עכשיו @baracke.il הוציאו טעם חדש! טחינה מתובלת גולמית בטעם אריסה, היא נמצאת בתוך בקבוק לחיץ ככה שאפשר לזלף אותה על כל מנה כמו שהיא כדי לשדרג את המנה. #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Sarah Ohana || LIFESTYLE (@sarah.c.o) on

טל טלמון

גד עמוס

אורי הר לב

מילנה פליסקין

בר שלג

נטלי איבגי

עידן בן הרוש

רויטל רגוד

View this post on Instagram

בארכה השיקו טעם חדש לטחינה- טחינה גולמית מעודנת בטעם אריסה, שאפשר להזליף ישר על האוכל ממש כמו שהיא ? זו הזדמנות מעולה לשתף אתכם בטיפ להכנת כרובית מושלמת עם הטחינה. מה עושים: שוטפים את הכרובית טוב טוב, מכניסים את הכרובית לסיר ומכסים אותה במים, ממליחים את המים עם הרבה מלח (אני שמה לפחות שתי כפות גדושות), למשך כעשר דקות/רבע שעה. מוציאים את הכרובית מהמים, מורחים אותה היטב בשמן זית, ומכניסים לתנור לכרבע שעה- עד שמתחילה להשחים מעט. לנעוץ מזלג לפני שמוציאים כדי לוודא שהיא רכה. מזליפים מעליה את הטחינה כמו שהיא ישר מהבקבוק, וזהו- טעים ופשוט ❤️העבירו ימינה לקבלת המתכון. . #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה @baracke.il . .ad . . . . . . #foodie #israelifood #israelifoodie #yuumyfood #foodporn #healthyfood #israelfood #israeleats #israelihome #israelikitchen #israeilunch #capture_today #israelifamily #tlvfoodie #ponkselfie #portraitshot #tehini #discoverunder20k #foodieflatlay #pinkgrammer #pinkflatlay #ponkbackground #foodiesofisrael #foodblogger #fashionblogger #SantaClaus_ii

A post shared by Revital Rogad-About A Closet (@revital_rogad) on

עידן סופר

אודל וינק

View this post on Instagram

״אימי נתנה לביבה לי, לביבה חמה, ומתוקה״ כמו בכל חג חנוכה הכנתי לביבות ורציתי לספר לכם על המוצר שפשוט שידרג לי את הארוחה ברמות! בארכה השיקו טעם חדש לטחינה- טחינה מתובלת גולמית מעודנת בטעם אריסה. הטחינה טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם ככה כמו שהיא ובלי להוסיף מים. היא נותנת את הקיק הפיקנטי של האריסה שזה מהמם. הטחינה מגיעה בבקבוק לחיץ ככה שזה נוח וקל להשתמש בה. פשוט מזלפים אותה כמו שהיא כדי לשדרג כל מנה. מצרפת לכן מתכון של הלביבות בשביל חג שמח במיוחד: מצרכים: 6 תפו״א 1 בצל 1/2 צרור עירית קצוצה 1 כוס קמח 1 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור 1 כפית כורכום 1 ביצה אופן ההכנה: 1. מקלפים ומבשלים את תפוחי האדמה והבצל עד להתרככות מסננים ומעבירים לקערה. 2. את תפו״א מועכים בעזרת מזלג עד לקבלת פירה ואת הבצל קוצצים. 3. מערבבים את תפו״א והבצל יחד עם שאר המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4. מחממים שמן (בשיכבה דקה) במחבת טפלון גדולה. מניחים כף גדושה של תערובת ומועכים טיפה. מטגנים כ2-3 דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב עמוק. 5. מעבירים לנייר סופג. #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה ‏ @baracke.il . . . . . . #santaclaus_ii . . . . #chocolatesmoothie #chocolatebowl #bananas #veganrecipes #breakfastideas #cacaoceremony #feedfeed #feedfeedvegan #ארוחתבוקר #מתכונים #טבעוני #אוכל #אופנה #סטייל

A post shared by Odel Vinik (@odel_vinik) on

שני קידר כהן

View this post on Instagram

פריקסה אפוי!!!!! אמאל’ה איך טעים! לא מרגישים בכלל שזה אפוי! אז אם כבר בריאות וכאלה אני אספר לכם שאני אוהבת פריקסה עם טחינה… שזה משתלב טעים ביחד! ועכשיו שהוציאו טחינה אריסה בלחיצה אז בכלל זה מושלם .. וסוגר לי את כל הפינות ? אז קבלו מתכון לפריקסה בריא עם טחינה אריסה המושלמת!!! #מברוכ_על_הבארכה #בארכה_מעודנת_אריסה @baracke.il 500 קמח כף וחצי סוכר 30 שמרים טריים ביצה גודל L ‎20 גרם עארק רבע כוס שמן 1 וחצי כוס מים קרים חצי כפית מלח לשים הכל מלבד המלח היטב לקראת הסוף מוסיפים מלח התפחה פעמיים בקערה לעצב לצורה להתפיח שוב ,לאפות בתנור ב160-170 ובאמצע האפייה לשפוך כף שמן מעל כל פריקסה.(מתכון לפריקסה במכשיר איירפריי יעלה בימים הקרובים! )

A post shared by שני קידר כהן & ים כהן (@shanikidarcohen) on

אביבה תבורי

בת שחר ניסן

http://

View this post on Instagram

אז קבלו ממני חדשות טובות במיוחד ליום חמישי!! ? בארכה השיקו טעם חדש של טחינה – בטעם אריסה ? אז קודם כל כבר טעמתי וסקרתי במיוחד בשבילכם וחייבת להגיד שהיא הטחינה הכי טעימה שיש ושאפשר לאכול אותה גם ככה כמו שהיא בלי להוסיף שום טיבול או תוספת. דבר שני שלדעתי הכי קריטי – היא באה בבקבוק לחיץ ומעולם לא היה לי קל ונוח יותר להשתמש בטחינה (קלאמזי מי??) אז ממליצה לכם מכל הלב לזלף אותה בדיוק כמו שהיא כדי לשדרג כל מנה?? Happy weekend ? . . . #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה @baracke.il

A post shared by •??? ???????•? (@___babash___) on

יהודית אביב

View this post on Instagram

בוקר טובבב אהובים? מי שעוקב בסטורי ראה שאני בשגעת טיגונים השבוע ?? מתה על חנוכה והלוואי ולא היה נגמר לעולם! אתמול הכנתי גם לנגוש מטורף (מתכון בבלוג) וגם צ’יפס מתנפח כמו של הפלאפליות. לא חייבים פלאפל בשביל להכין צ’יפס מתנפח. אני מכינה אותו קבוע כתוספת במקום צ’ יפס רגיל, אבללל חג הטיגונים זו עוד סיבה מצויינת להכין אותם. מעל זילפנו טחינה מתובלת גולמית בטעם אריסה שהוציאה חברת בארכה שאני אוהבת להשתמש גם בטחינה הגולמית הבסיסית שלהם, בעיני היא בין הטובות בשוק. @baracke.il בכל מקרה, הבקבוק הלחיץ עושה חיים קלים ואני אגלה לכם סוד- אני לא זורקת את הבקבוקים, אני ממחזרת אותם עם רטבים שאני מכינה בבית. המתכון מזמן בבלוג, תכתבו בגוגל צ’יפס מתנפח הלוחשת לאוכל ואתם שם. אם תבקשו ממש יפה ?? אשלח לכם מתכון לפרטי, רק סבלנות, בסוף כולם מקבלים ?? #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה ? ? #food #potato #potatoes #israeli_food #israeli_kitchen #onthekitchen #ontheblog #vegetables #foodporn #hanukah

A post shared by יהודית אביב הלוחשת לאוכל (@yehudit_aviv) on

מיטל גפן

View this post on Instagram

הידעת?! עד ההריון של ליב לא הסכמתי לגעת בטחינה או בכל מה שקשור בטחינה. הייתי ממש חסומה לגביה… ואז יום אחד לפני 7 שנים, כשעשינו ברבקיו במיאמי, הייתה צלחת של שווארמה עם טחינה עליה והיה לי דחף לנסות. כן כן אני ניסיתי טחינה! מיותר לציין שמאותו הרגע התאהבתי בטעם וזה הפך לאחד ממוצרי המאסט שיש לי במטבח! כי אין על טחינה!! השבוע שלחו לי להתנסות את הטחינה גולמית החדשה של בארכה בטעם אריסה. המרקם שלה קטיפתי ואפשר לאכול אותה ממש ככה- כמו שהיא! והשוס… היא מגיעה בבקבוק לחיץ! בדיוק בשבילי ששונאת התעסקות ובלאגן ופשוט מזלפת אותה בקלות ונוחות על המנה?? טעם חדש !!! טחינה מתובלת גולמית מעודנת בטעם אריסה #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Gridistyle by Meital Geffen (@gridistyle) on

ספיר מרלוב

View this post on Instagram

אתם לא מאמינים! טחינה בארכה השיקה טעם חדש וטעים במיוחד!!!?? הטעם החדש הינו טחינה גולמית מעודנת בטעם אריסה!! אתם לא מבינים כמה שהיא טעימה ואיזה מרקם קטיפתי שפשוט אפשר לאכול אותה כמו שהיא ! והכי חשוב היא חשוב שהטחינה הגולמית של בארכה היא מגיעה בבקבוק לחיץ שזה כל כך שווה כי מעולם לא היה יותר נוח וקל להשתמש בטחינה! עכשיו יאללה זלפו אתה כמו שהיא כדי לשדרג כל מנה ❤️ #מברוכ_על_הבארכה #בארכה_מעודנת_אריסה @baracke.il

A post shared by Sapir Marlov (@sapir_marlov) on

בר עדיאל

View this post on Instagram

את טיפוס של טחינה או קטשופ? • באחד הדייטים שלי עם אור הזמנו צ’יפס? הריח, הקריספיות, הפריכות – הכל בול במקום. אבל מה? לא הגישו טחינה! איך אפשר בלי, איך? [קל לנחש שאור הלך להביא לי טחינה מהפלאפל ממול? כןכן (טוב היינו רווקים?)] . אז כשראיתי טחינה גולמית מתובלת בטעם אריסה של בארכה, הצחיק אותי שכתוב על האריזה “כלכך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא!” כי טחינה כמו שהיא – זו השלמות בשבילי! . ועוד בבקבוק לחיץ. מעולם לא היה יותר נח וקל להשתמש בטחינה☺ . . . . . @baracke.il #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה #טחינה #טבעוני #טעים #israeli_kitchen #אוכלישראלי #בלוגרית #welead #אופנהוסטייל #tzniut #tznius #כיסויראש #tzniusfashion

A post shared by תכנית לאורח חיים ברי-אפשרי!? (@bar.adiel) on

 

אור בן אוליאל

View this post on Instagram

רגע לפני שהחג מסתיים תנו לי לשלב לכם את שני הדברים האהובים עלי, פריקסה – סנדביץ טוניסאי וסופגניה ! כן כן קראתם נכון. קחו סופגניה נקייה ממילויים וציפויים, כזו קנויה או שהכנתם בעצמכם ותמלאו בה סלט קצוץ, טונה, ביצה קשה, תפוח אדמה, לימון כבוש וכי חשוב אריסה או במקרה של החג הזה גיליתי את הטחינה החדשה של בארכה בטעם אריסה! ככה שאני לא צריך לחכות שסבתא שלי תקנה לי אריסה מהחברות שלה 🙂 מתכון אלוהי! אז שיהיה המשך חנוכה טוניסאי שמח. #סופגניה #לארקלחנוכה #לארקמתוקה #טעיםברמות #אריסה #פריקסה #סנדביץטוניסאי #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה @baracke.il

A post shared by אור בן אוליאל | Or Ben Uliel (@orbenuliel) on

נופית חזות

View this post on Instagram

ביום השמיני של הדלקת נרות מצאתי נס חנוכה. לאחר שבעה ימים שבהם ספגנו סופגניות, הארנו את הבית באורות, רבנו תור מי ידליק את הנרות, מצאתי ביום האחרון קצת נחת בטחינה החדשה של “בארכה”. בלחיצה אחה קטנה אפשר לשדרג כל מנה עם טחינה גולמית מעודנת ואיכותית והפעם עם נגיעות של אריסה (כי בכל זאת חייב אצל מרוקאית שלמה). איך השילוב עם האריסה נשמע לכם? . . . #foodisrael #passover #lifestyleblogger #israelifood #foodiblogger #בלוגרית_ישראלית #israeligirls #בלוגריתאוכל #בארכה #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ

A post shared by NOFIT & RAN | ISRAELI COUPLE (@nof_travel) on

אלה פינוס

View this post on Instagram

?לחם דל פחמימות? ? אחרי סערת “בורקס דפי האורז”, הבנתי שיש קהל גדול של אנשים שלמרות שאינם צליאקים (רגישים לגלוטן) מחפשים תחליפי גלוטן בעלי ערך תזונתי איכותי- בתנאי שיהיו מספקים וטעימים לא פחות. בתור אחת שמתקשה לאכול ארוחת צהריים מבושלת ולאחר מכן גם לרוץ בערב, אחד המאכלים שהכי קשה לי להוציא מהתפריט ו/או להמיר בתחליף נטול גלוטן הוא לחם. לחם הוא פתרון מעולה עבורי כשיש לי אימוני ערב ואני לא רוצה “להעמיס” על הקיבה כמה שעות קודם. לאחרונה אחותי סיפרה לי שהיא מכינה לחם שהינו דל בפחמימות ונטול גלוטן שמבוסס בעיקרו על ביצים וטחינה. זה היה נשמע לי הזוי, כי ביצים וטחינה הם מקור מצוין לחלבון- אבל איך כל זה קשור ללחם?! אז כמובן שהייתי חייבת לנסות ולהווכח בעצמי שהתערובת הנוזלית (בצורה מחשידה יש לומר) הופכת בסוף ללחם- והאמת, שהופתעתי! אז עבור אלו מכם שלמרות שמתאמנים הרבה במהלך השבוע, עדיין מרגישים רגשות אשמה כשהם נוגסים בפרוסת לחם (או סתם מנסים להפחית את צריכת הגלוטן) אני מצרפת את המתכון (שהוא כל כך פשוט, שלא צריך מיקסר או יכולות בישול) ומכיל כ-1000 קלוריות בלבד לכיכר שלמה ללא תוספת האגוזים (כ-20 פרוסות, כ”א מכילה כ-50 קל’). ולמקרה שאתם שואלים מהו ההבדל בצריכת הפחמימות: בכל הלחם כ-38 ג’ פחמימות (כ-2 ג’ פחמימה לפרוסה) לעומת כ-12 ג’ פחמימה שיש בפרוסת לחם לבן. חשוב לציין שבגלל שהלחם מכיל סילאן הוא יוצא מעט מתוק, לכן בשביל לעדן אותו השתמשתי בטחינה של בארכה בטעם החדש בטעם אריסה (שגם מגיעה בבקבוק לחיץ ככה שלמושיקו יש פחות כלים לשטוף). יש לה מרקם קטיפתי והרבה יותר מעודן מטחינה רגילה וזה נותן טוויסט מגניב לטעם. מתכון: 6 כפות טחינה גולמית 4 ביצים 2 כפות סילאן 1 כפית אבקת אפייה ללא גלוטן ניתן להוסיף חופן אגוזי מלך (מעלה את הערך הקלורי אבל משדרג בטירוף) שומשום לפיזור מעל . הוראות הכנה: טורפים את הביצים יחד עם הסילאן ואבקת האפייה. מוסיפים את הטחינה ואת האגוזים (במידה ומוסיפים) ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה (לא להבהל שהיא נוזלית). מעבירים לאינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-25 דק’ או עד להשחמה. בתאבון! ? . @baracke.il #בארכהמעודנתאריסה #מברוכעלהבארכה

A post shared by Ella Pinus Yesharim (@ella.pinus) on

אסיה פלקוב

שרי דוד

View this post on Instagram

אחרי שבוע מטורף בו הרשתי לעצמי להתפרע על כל פחמימה אפשרית, הגיע הזמן לחזור לשגרה! פותחת את הבוקר עם ארוחה קלילה ומהירה ששדרגתי בקלות עם טחינה גולמית מעודנת בטעם אריסה של בארכה! עם בקבוק לחיץ ונוח לשימוש ומרקם קטיפתי מפנק אין ספק שהארוחות שלי הולכות לקבל תפנית טעימה במיוחד! . @baracke.il #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה . . . . . . . . . . . #food #yum #instafood #yummy #amazing #instagood #photooftheday #dinner #lunch #breakfast #fresh #tasty #food #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #foods #fallingneedlesday_ii #הדדיות_825 #טחינה

A post shared by שרי דוד אופנה ולייף סטייל (@sarayd10) on

אלכסנדרה סילבר

View this post on Instagram

Что может быть лучше горячей шакшуки в такую холодную погоду? Только шакшука в компании любимых друзей!? Осталось всего навсего собраться всем вместе? ))))) ⠀ А пока что, ловите рецепт шакшуки: ⠀ ? луковицу и пару зубчиков чеснока мелко режем и обжариваем на сковороде в оливковом масле. ⠀ ?ошпарить кипятком 2 помидора, снять кожуру, порезать на кубики (p.s. можно измельчить блендером или купить специальную томатную пасту в магазине) и добавить к луку и чесноку. ⠀ ? добавить мелко ( или крупно ) порезанный болгарский перец ? ⠀ ?Посолить и поперчить. Тушить минут 5-7 ⠀ ?Сделать углубления и влить в них яйца. ⠀ Распределите яйца по всей сковородке. Накройте крышкой до готовности яиц. Сверху можно посыпать сыром и зеленью. Кушать исключительно из сковородки! Бетеавон? ⠀ ‎כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא♥️ ‌‏ ‎#בארכה_מעודנת_אריסה ‎#מברוכ_על_הבארכה @baracke.il

A post shared by Aleksandra Silver (@aleksandra__silver) on

עידן פרמון

ענבל פוליאק

View this post on Instagram

תמונה זו צולמה ביום שישי בצהריים☺️ תגידו, יש יותר טעים מהסנדביץ׳ של יום שישי?? לא!!! מה בתפריט: •לחם בית •מטבוחה •חציל מטוגן •שניצל עסיסי שממש עכשיו יצא מהמחבת. האמת, חשבתי שהוא מושלם עד שגיליתי שבארכה השיקו טעם חדש של טחינה גולמית (ובכלל אני חובבת טחינה) והייתי חייבת לנסות אותה. טוב תקשיבו – הטעם – אמאלה ? כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה כמו שהיא, פשוט לזלף על המנה ולהתענג מהטעם. פלוס נוסף – מגיעה בבקבוק לחיץ וזה הכי נוח שיש ? אז הציצו בסטורי? יש לכם שם טיפ להגשה ? וספרו לי אם אהבתם ? #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Inbal Poliak – ענבל פוליאק (@inbalpoliak) on

גלי לין

 

View this post on Instagram

אני חולה על טחינה !! באמת אוכלת כל יום , מוסיפה לכל דבר. במטבח אני ממש לא משהו ורק אחרי שקאי נולד התחלתי קצת לבשל ויש לי עוד הרבה ללמוד .. והטחינה של בארכה תמיד מצילה אותי ומקפיצה לי כל מנה ומשדרגת אותה הבקבוק הלחיץ פשוט גאוני והופך הכל להרבה יותר פשוט ונוח . היא גם כל כך טעימה שאפשר לאכול אותה פשוט כמו שהיא . עכשיו בראכה יצאו גם עם טעם היסטרי חדש של אריסה בבקבוק לחיץ ואני מרגישה שנפתחו בפני עוד אופציות ואני יכולה להתחיל לגוון קצת במנות שלי 😉 #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Gali Lin (@galilin25) on

ורד דנוס

הילה עושרי

ניקול שרון

View this post on Instagram

איך אני מחכה לרגע הזה… אחרי יום ארוך, עמוס וגדוש בעבודה וילדים הוא מגיע: שקט, ספה נוחה, סלט קצוץ דק דק וטחינה שמוזלפת לה לאט לאט, רגעים קטנים של אושר ? הפעם הוספתי טחינה גולמית חדשה של בארכה בטעם אריסה, היסטרי! ? ו… זה מגיע בבקבוק לחיץ, נוח! ספרו לי מה הרגע הקסום שלכם בסוף היום? #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה @baracke.il . . . . . . #vegenfood #healthyfoodrecipes #healthydinner #thina #healthyoil #sesame #salads #fitnessfood #fitnessmama #fitnesstrainer #winterfood #eatvegetables #israelifood #myfood #dietplan #lightdinner #iglady #instafit #fitisthenewskinny #foodiesofinstagram #ok3012 #nicolesharon #beasport #fallingneedlesday_ii

A post shared by ℕ????? ?????? (@nicolesharon_fitness) on

שרית שפירא

הדר זוהר

אריאל בן עטר

View this post on Instagram

שמעתם שיש לבארכה טחינה חדשה בטעם אריסה ? אתם חייבים לטעום @baracke.il

A post shared by ARIEL BEN-ATTAR (@arielbenattar) on

גל קספרס

 

View this post on Instagram

הילדים שלי לא מבינים את המושג הזה ״טייק אווי״ הם תמיד יעדיפו את האוכל שמתבשל בבית, שנאפה שבתנור ושהידיים שלי עשו. הפעם, פשוט זרקתי כמה חומרים יחד למיקסר (את המתכון כמובן ארשום לכם בהמשך) ערבבתי כמה גבינות שנשארו במקרר והכנתי להם מאפה מושלם לבוקר, עד הצהריים יהיה שקט! מוכנים? אז ככה: קילו קמח חצי כוס שמן זית 2.5 כפות שמרים 2 כפות סוכר 650 מ״ל מים (ואולי קצת יותר) כף מלח את כל אלה לשתי במיקסר עם וו לישה, הנחתי בצד לתפיחה של שעה. את תערובת הגבינות תוכלו ליצור משאריות שיש במקרר, כי תמיד יש – והכי חשוב שביחד עם גבינות קשות תערבבו גבינה רכה (גבינה לבנה, ריקוטה, קוטג׳) אני אוהבת לתבל בפלפל שחור, מלח וקמצוץ של אגוז מוסקט. לאחר התפיחה רידדתי כרבע מכמות הבצק, ממנו הכנתי 3 סמבוסקים. בתוך כל אחד שמתי שתי כפות מלית גבינה וביצה קשה אחת. עטפתי, סגרתי טוב מכל הכיוונים והכנסתי לתנור לא לפני שמרחתי ביצה ופיזרתי שומשום. ואיך אפשר בלי ירקות, סלט קצוץ ומרענן של עגבניות ומלפפונים טריים, שמן זית, לימון וטחינה – אוי כמה שאני אוהבת טחינה. אז פה בחרתי בטחינה בטעם אריסה מעודנת וקטיפתית בבקבוק לחיץ, ישר לתוך הסלט! תענוג לחיך. @baracke.il #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by גל קספרס – אמארנה (@gal.kaspers) on

תמר צ’רקלבסקי

View this post on Instagram

אני אגלה לכם סוד – עד לפני כמה שנים לא אכלתי חריף בכלל, כלומר – בכלל.? אבל מאז נפתחו לי אופקים חדשים, פגשתי את חבר שלי המושלם שלימד אותי לאכול דברים שלא הייתי מנסה בחיים קודם, וגם למדתי להיות קצת פחות מקובעת ולהתנסות בדברים שלא חשבתי שמתאימים לי בכלל לפני זה. אריסה למשל, היא מסוג הדברים שלא הייתי אוכלת (כי זה חריף…). אבל הנה, יש פה שילוב מושלם של טחינה (שזו לגמרי אהבת חיי מאז ומעולם!!) עם אריסה פיקנטית וכל מה שיש לי להגיד זה ״וואו״ ו״איך לא אכלתי את זה קודם?!״ מפה לשם – הוספתי את הטחינה הזו לכל דבר שני שנכנס לי לפה. היא לא כבדה מדי, סופר טעימה והיא יוצאת מהבקבוק בלחיצה אחת קלילה. בקיצור – ???? @baracke.il #מברוכ_על_הבארכה #בארכה_מעודנת_אריסה . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #foodiefeature #delicious_food #foodflatlay #foodielifestyle #ig_israel #flatlayoftheday #lifestylebloggers #gloobyfood #foodilicious #israelfood #feedyoursoul #food4thought #beautifulcuisine #foodil #gargeran #thefeedfeed #israeliblogger #ig_food #yumyumyum #tlvfood #food_magazine #tlvfood #shiraz_ii

A post shared by TamarChic (@tamar_chic) on

עוז בורוביה

View this post on Instagram

הסוד לבוקר טוב יותר נחשף! . #טוסטונה עם טחינה משודרגת . -ארוחה מלאה חלבון, נטולת פחמימה, סופר בריא והכי טעים בעולם! || אז מה צריך? -טונה -חלבון ביצה -כף טחינה (אני השתמשתי בטחינה שומשום מלא בטעם אריסה! אוי השם כמה זה טעים וזה בבקבוק לחיץ ככה שזה הופך את העבודה לקלה ונקייה הרבה יותר!!) • מערבבים הכל ושמים על נייר אפייה בטוסטר – 2-3 דק, בינתיים הכנתי ביצת עין וכשהוצאתי את ״הלחם״ האגדי שלי מהטוסטר הנחתי עליו את הביצה והינה קיבלתם ארוחה בחמש דקות || ? #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה _ @baracke.il

A post shared by ♡OZ BORBYA♡ (@ozborbya_fitness) on

מרים דרבש

View this post on Instagram

Интернет пестрит рецептами новогодних блюд. Главный их компонент—майонез. Вкусно! Сама люблю. Но мы же с вами знаем, что это не самое полезное решение? Хочу предложить вам салаты с заправкой из тхины (кунжутной пасты)! Разбавьте ими свой праздничный стол или сохраните на будущее. 4 вида тхины @baracke.il и 4 салата. Самое удобное, что ее не нужно разводить водой. Она уже готова к применению. ⠀ ? Фаттуш с тхиной שום לימון Римский салат Лук Помидоры Огурцы Оливки Петрушка Редис Листья мяты Все нарезать и заправить лимонным соком, солью, перцем, приправить сушенным базиликом и полить тхиной. Сверху выложить крекеры. ⠀ ? Помидоры черри с тхиной אריסה Нарезать помидоры черри пополам, красный лук полукольцами, мелко порубить острый перчик, выдавить чеснок. Полить тхиной и сбрызнуть оливковым маслом. Соль, перец и паприка по вкусу. ⠀ ? Хациль (баклажан) с тхиной קלאסית Запечь баклажан до мягкости в духовке, а лучше на огне или конфорке. Разрезать пополам, выложить половинки на тарелку, вилкой раздавить мякоть, посолить и поперчить. Полить тхиной, а сверху присыпать мелко-нарубленной кинзой. ⠀ ? Грибочки со спаржей, с тхиной משומשום מלא Разрезать грибы пополам, обжарить с добавлением соевого соуса на сковороде, присыпать сухим чесноком. Также обжарить спаржу. Смешать, посолить, поперчить, заправить тхиной и присыпать кунжутными зёрнами. ⠀ Вы любите тхину? С чем ее едите? ⠀ טעם חדש !!! טחינה מתובלת גולמית מעודנת בטעם אריסה ⠀ #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Miriam modest fashion blog (@miriam_dadashev) on

דנה מרקוביץ

 

אינה קרייסברג

View this post on Instagram

בוקר טוב ? ☕️ . טעם חדש !טחינה מתובלת גולמית מעודנת בטעם אריסה אין יום בלי טחינה #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה Доброе утро ☀️ . Проживая в Израиле я давно полюбила тхину и она заменила все до этого любимые соусы ? Тем более, что сейчас такой выбор разных вкусов, особенно обратите внимание на бренд @baracke.il . Мой день не проходит без тхины ? А вы любите этот национальный продукт ?

A post shared by Inna Kraisberg?????Influencer (@kraisbina) on

איתן וקסמן

יעל סילברינג

View this post on Instagram

לכבוד נר שמיני ואחרון של חנוכה, החלטנו אני וקות להטביע יגונינו בטורטיה במילוי סטייק, מושחתת כזאת עם רטבים וירקות וצ’יפס עסיסי בצד. התנסנו לראשונה בטחינה של בארכה בטעם אריסה! ואולי זה היה מתבקש שאנסה אותה לצד אנטיפסטי עם קינואה או מנה בריאה יותר, אבל זה מה שכיף בטחינה, שלמרות שעשויה משומשום שנחשב מזון על היא עדיין מעיפה בקלות מאכלים מושחתים לשמים! טחינה עדינה, במרקם קטיפתי, שאפשר לאכול אותה ללא צורך להתעסק איתה לפני ולערבב אותה עם דברים נוספים, איך טעים!! . . . @baracke.il @welead.il #מברוק_על_הבארכה #בארכה_מעודנת_אריסה #shiraz_ii #instagood #food #instafood #yumm #meat #lifestyle #foodporn #foodie #yummie

A post shared by יעל זילברמן (@yael_silvering) on

מורן פינס

View this post on Instagram

מזג האוויר עכשיו מושלם וזו ה-עונה לטיולים. למשפחה שלי יש קטע בשבתות שאנחנו אוהבים לחפש מקומות מגניבים בארץ ולעשות בהם פיקניקים (בתכלס למי אין קטע כזה? ??‍♀️ זה הכי כיף!). על האש, ג׳חנון, פשטידות – הכל הולך. העיקר שזה ביחד ❤️ ועכשיו לבארכה יש גם טחינה גולמית מעודנת בבקבוק לחיץ, מה שהופך את ההכנות לפיקניק להרבה יותר נוחות, כי כבר לא צריך להכין טחינה ולסחוב בקופסאות. פשוט לוקחים את הבקבוק- ומזליפים? ועם הטעם החדש של האריסה- בכלל מושלם לי. אז מי פה מכור לטחינה? שיצביע ☝? • תציצו בסטורי לראות איך איתמר פינק אותי בהזלפה ? • #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה @baracke.il

A post shared by Moran Alhindi – pines (@ima.moran) on

עומר ארקוב

 

View this post on Instagram

מי שמכיר אותי באמת יודע שאם יש שני דברים שאני אוהב לאכול הם טחינה וחריף.לצערי מאז שהתחלתי ללמוד לשלב את הדברים האלו יחד הפך להיות כאב ראש(תתחילו אתם להכין טחינה ולנקות את כל המטבח אחריכם או לקחת טחינה בקופסא ללימודים ולהתפלל שהיא לא תשפך לכם בתיק.) בשעה טובה ומוצלחת בארכה הוציאה טחינה מתובלת גולמית מעודנת בבקבוק לחיץ(!!) בטעם אריסה? מעבר לפתרון האירגוני הנוח והנקי שהבקבוק מספק הטחינה עצמה מגיעה במרקם קטיפתי שמאפשר לאכול אותה כמו שהיא ומשדרגת את המנה ערכים תזונתיים למתעניינים:(ל100 גרם) קלוריות- 695 חלבון- 24 גרם פחמימות-10 גרם שומן-62 גרם(מתוכם 10 גרם שומן רווי) נתרן- 150 מ״ג סידן- 120 מ״ג ברזל 6.6 מ״ג . . #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוק_על_הבארכה @baracke.il

A post shared by Omer Anukov (@omer.anukov) on

עדן הראל

 

בתיה טובל

ליטל פרנקו

View this post on Instagram

עזבו אתכם מסיכומי שנה מרגשים, תחגגו, תהנו, תאכלו אוכל שמח!! והכי חשוב רק בריאות! ואם כבר אוכל שמח, זוכרים שאמרתי לכם שהסוד לחיים מאושרים הוא להוסיף חריף ? אז גיליתי שיש טחינה אריסה ועוד בבקבוק לחיץ שזה בכלל מושלם!! . . . #חציל #חצילבתנור #סביחמפורק #חציליםזההחיים #טחינה #טחינהגולמית #טחינהבארכה #בארכה #בארכה_מעודנת_אריסה ##food #eggplanet #egg #chili #healthyfood #healtylife #foodlover #foodlovers #foodphotography #foodinspiration #foodinsta #goodfood #vegetarian #tehina #foodblogger #foodmood #israelifood #ללאגלוטן #צמחוני #glutenfree

A post shared by Lital Franco Reuven (@my_foodiary_) on

שחף זיסקין

View this post on Instagram

כמה עוד נדבר על הדבר הטעים הזה שנקרא טחינה, מרכיב עיקרי בתזונת היומית שלי? הטחינה עשירה בסידן וברזל ונחשבת למקור איכותי של שומן. קחו המלצה – בארכה הוציאו טחינה בטעם אריסה !! והיא מגיעה בבקבוק לחיץ כדי שהיה לכם קל ונוח לשימוש? רעבים במהלך היום? קחו פרוסת לחם קל שימו כפית ריבה ללא סוכר,כפית חמאת בוטנים טבעית, שימו 3 פרוסות בננה, זלפו את הטחינה ללא מאמץ ושדרגו את המנה שלכם לטעימה יותר ובריאה יותר? שנה טובה ? #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה #2020

A post shared by Shahaf Ziskin (@shahafziskin) on

לירן רוזן

לנה לויט

View this post on Instagram

У меня поздний ужин, ну так вышло. А во всех непонятных ситуациях я готовлю бадриджан, быстро полезно и вкусно! Бадриджан, черри, сыр в духовку, а перед трапезой полить тхиной @baracke.il. У всех же есть дежурное блюдо? Делитесь, я пополню свой список #בארכה_מעודנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה שמעתם? עכשיו יש טחינה מתובלת גולמית מעודנת בטעם אריסה, מעולם לא היה יותר נוח להשתמש בטחינה. כל כך טעימה ובמרקם קטיפתי שאפשר לאכול אותה גם כך כמו שהיא

A post shared by Lena Levit (@lena_levit) on

רומי גמר

 

דויד דוידוב

 

מאיה לביא

View this post on Instagram

אחרי בערך שנה מחוץ לישראל, פתאום התחלתי להעריך דברים שלא הייתי מעריכה לפני. התגעגעתי לדברים שראיתי שכמובן מאליו.. אחד הדברים שהכי רציתי כשטיילתי היה האוכל הישראלי… החומוס, הטחינה, הסלטים. עכשיו כשאני בביקור קצר בארץ אני מנסה כל יום לאכול אוכל ישראלי אמיתי! אוכל של בית! שמחה לספר לכם שבארכה הוציאו מהדורה חדשה של טחינה עם טעמים בבקבוק לחיץ שאפשר לקחת לכל מקום בעולם! #בארכה_מעודכנת_אריסה #מברוכ_על_הבארכה

A post shared by Maya Lavi // מאיה לביא (@maya_lavi) on