סיסמתך תשלח אליך בדואר אלקטרוני

כיצד להכין את האנטריקוט המושלם בתוך פחות מחמש דקות

מאת: תמיר ילינק | 28 באפריל 2020

הורסים שוב ושוב את הסטייק שלכם? כך תכינו את האנטריקוט המושלם.
חמשת כללי הזהב להכנה של סטייק אנטריקוט באדיבות קמפיין הבשר של האיחוד האירופי TASTE THE BEST לגזור ולשמור!

 

כל קרניבור מקצועי יודע שסטייק אנטריקוט הוא נתח משובח שאפשר להרוס בקלות  בשל  טיפול לא נכון בזמן הצלייה. כך תעשו זאת נכון:

  • חשוב לבחור נתח טרי ומשויש – עתיר שומן כגון נתחי הבשר האירופאי הטרי.
  • הניחו את הנתח על מחבת לוהטת:
    מניחים את נתח האנטריקוט על המחבת הלוהטת, לא מתבלים לפני הצלייה.
  • יש לצלות את הנתח כשתי דקות מכל צד )עבור מידת עשייה מידיום(
  • לאחר הצלייה יש להניח את הנתח על קרש חיתוך למשך דקה על מנת  שהנוזלים יילכדו בפנים וירככו את סיבי הבשר
  • טיבול: ממליחים ומפלפלים עם מלח גס ופלפל ארבע עונות.

חשוב לזכור שהכשרת הבשר נעשית באמצעות המלחה, כך שהנתח שלנו כבר מומלח מראש  ולכן שימו לב שלא להמליח יתר על המידה.

טיפ  לדרגת עשייה  “מידיום-וול”: הכניסו את הנתח אל תנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך 4  דקות.

 

בתיאבון!!!