A password will be e-mailed to you.

מתכון לטוסט גבינת עיזים וממרח פלפלים ללא גלוטן

מאת: תמיר ילינק | 31 באוגוסט 2018

חברת “שר” מגישה לרגל שנת הלימודים החדשה מתכון קל הכנה וללא גלוטן: 

לרגל שנת הלימודים שבפתח מגישה חברת שר (Schär), בשיתוף השף והדיאטן אודי ברקן, טוסט קל הכנה וטעים, עם לחם טרי ללא גלוטן. במתכון לחם אוורירי ורך מסוג “רוסטיקו”, בשילוב גבינת עיזים של “ליב” וממרח פלפלים. הטוסט מתאים כארוחת בוקר או ערב מזינה להורים וילדים וכן ככריך נפלא לבית הספר. הלחם הטרי של שר, המשווק על ידי חברת ליב, הוא היחיד בישראל אשר מגיע מוכן לאכילה, ללא צורך בהקפאה וללא חומרים משמרים, זאת הודות לאריזת וואקום חדשנית.

שנת לימודים מוצלחת!

מצרכים:

לטוסט:

2 פרוסות לחם טרי ללא גלוטן “רוסטיקו” של שר

3 כפות ממרח פלפלים (ראה מתכון)

4 פרוסות גבינת עיזים “ליב”

3-4 עלי אורגנו טריים

1 כפית שמן זית

לממרח הפלפלים:

5 פלפלים קלויים

1 שן שום

1 כף דבש

1/2 כוס אגוזי מלך

2 כפות רכז רימונים

1/2 כוס שמן זית

1 כפית מלח

1 כפית צ’ילי יבש חריף גרוס

אופן ההכנה:

טוחנים את כל רכיבי ממרח הפלפלים ושומרים במקרר.

מורחים את שתי פרוסות הלחם בממרח הפלפלים, מניחים את פרוסות גבינת העיזים

והאורגנו וסוגרים.

מורחים את הטוסט משני הצדדים במעט שמן זית וצולים בטוסטר לחיץ כ-10 דקות.

מומלץ להגיש לצד סלט קטן של עלי רוקט, עלי בזיליקום, אגוזי מלך קצוצים ומלפפון

פרוס.

צילום: גל זהבי