רכיבים ל-3 מנות:
שערות קדאיף 200 גרם
פירות יבשים 100 גרם
עלי סלק 200 גרם
בצל סגול 6 יחידות
בטטה 4 יחידות
קרם קוקוס 1 פחית
סילאן
סוכר
מלח
צ’ילי מתוק 2 כפות
קינמון חצי כפית
אופן הכנה:
נכין משערות קדאיף קעריות בתוך קוקוט נשמן ונכניס לתנור ל160 מעלות
למילוי:
נתבל פרגית בסילאן נצרוב על פלנצ’ה ונחתוך לקוביות.
במחבת נפרדת נטגן בצל לרצועות עד השחמה נוסיף 2 כפות סוכר ונטגן עד לקבלת כרמל.
נוסיף כוס מים, 3 כפות סילאן, כפית מלח, חצי כפית קינמון, כף שום כתוש ופירות יבשים ונבשל על אש נמוכה למשך 40 דקות.
נוסיף עלי סלק.
את המילוי נסדר בקעריות קדאיף ונגיש על מצע קרם בטטה צ’ילי מתוק וחלב קוקוס.
נקשט עם אגוזים קלויים.