המטבח הגיאורגי הוא אחד המטבחים המסקרנים בסביבה. המטבח הזה נותן כבוד לבצק, לגבינות ולירק. אגוזים כאן הם רכיב מרכזי בהרבה מנות. זהו מטבח שמח, אותנטי ועשיר בטעמים שיש לו הרבה מה להציע לחיך הישראלי. הנה 5 מנות שאתם חייבים לנסות. נכון, יש פה חאצ’פורי אבל לא רק. בתיאבון!
כנראה מדובר במאכל המוכר ואהוב ביותר במטבח הגאורגי. החצ’פורי זהו בצק מסורתי ממולא. ישנם כמה סוגי חאצ’פורי. חאצ’פורי מסוג אג’רולי ממולא בגבינה ולרוב גם מוסיפים לו ביצה מלמעלה. כאן הוא מוגש כמיטב המסורת, סירת בצק במילוי גבינה עם ביצת עין למעלה. אנחנו מזהירים..זה ממכר!
זהו אחד מהמאכלים הלאומיים בגיאורגיה. מדובר בכיסוני בצק מרודד ממולאים בבשר. על פי הגיאורגים יש לאחוז בכיסונים ביד, להפוך אותם ולתת ביס דווקא בחלק בסיס ללא הקצה שלרוב לא מתבשל מספיק. בדדה גם תפשו את המאכל הנהדר הזה. כופתאות בצק עדינות ונימוחת עשויות עבודת יד במילוי בשר. יחד הם יוצרים ביס מושלם
פאחלי זה מעין מילוי הנע במרקמו בין ממרח למטבל מלא באגוזים וירק. בדדה הוא עשוי מסלק. את המילוי המהמם הזה מגישים לצד חציל עם אגוזי מלך.
חרצ’ו הוא מרק בשר בקר עשיר בתבלינים. בדדה אנחנו שמים במרק המהביל שלנו בשר עגל המבושל ברוטב אגוזים מעולה!
זוהי מנת בשר עגל מלאה בטעמים הכוללת לא פחות מ11 סוגי ירק שיוצרים יחד טעם מושלם עם דגשים נהדרים של טרגון ובזילקום.
למידע נוסף ולאיתור סניפי מסעדות דדה לחצו כאן. טלפון: 1-700-700-165
רוצים לקבל ארוחה זוגית ולהמליץ על המסעדה? מלאו פרטים