אודות
דדה בר ומסעדה גאורגית, רשת מסעדות גרוזינית
הכל התחיל בכפר קטן בהרי הקווקז, נלי הצעירה בילתה בכל יום במטבח עם הדדה שלה ולמדה את רזי המטבח האזורי, שעוברים מדור לדור.לימים, נלי שהפכה בעצמה לדדה (אמא) נהגה לפתוח שולחן משופע במטעמים שהכינה בדיוק כפי שאמה נהגה, כך בכל ערב זרמו אורחים רבים לטעום ממעשה ידיה.
בשנת 2008 גור בנה של נלי, הגשים לה חלום ופתח בשבילה את המסעדה הראשונה של דדה (בגבעתיים).
גם היום לאחר עשור, בכל אחת ממסעדות דדה מוקפדת הכנסת האורחים המזוהה כל כך עם התרבות הגיאורגית, אשר מלווה בשפע של ניחוחות וטעמים מקוריים.
מה מקבלים?
ארוחה זוגית בשווי 300 שח
מה נדרש? פוסט + סטורי
מה נדרש?
עד 30K עוקבים באינסטגרם– פוסט + סטורי
מעל 30K עוקבים באינסטגרם – 2 סטורי
איפה?
ניתן להגיע לסניפים הבאים:
דדה ראשון לציון
דדה גבעתיים
דדה נתניה
דדה בת ים
לאתר המסעדה לחצו כאן
תאריך הפעילות:
עד 20.9
להרשמה מלאו פרטים:
על מנת להשתתף יש למלא את הפרטים ולעקוב אחרינו באינסטגרם
לחצו כאן כדי לעקוב, תודה (-: